Odświeżę temat, Kumotrzy.
Znalazłem aukcję z której qbapiasek zamieścił foto. Rzeczywiście tamta płaszczka jest "surowa". Ale czy dobrze mniemam, że poniższy pasek od taniegodobrego jest już z polerowanej płaszczki?
Bardzo mi się podobuje pomysł takiego rybiego paseczka do mojego nowego garniturowego nabytku vintage.
Edit: Doczytałem, że skóra jest "semi polish", co to w praktyce znaczy?
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2012-04-06, 04:26, w całości zmieniany 3 razy
Woytec60 [Usunięty]
#25 Wysłany: 2012-04-06, 06:18
Jak sama nazwa sprzedawcy wskazuje, jest on dobrytaniczłowiek i takież przedmioty sprzedaje.
Opis i cena sugerują więc, że ta polerka to będzie taka bardziej semi niż polish.
Kup obadamy
Jednak się rozmysliłem.
Zegarek jest złoty. Szukałem cały czas czarnego paska, ale albo czarny niepolerowany albo ten sprzedawany co prawda jako black ale raczej z niego grey, pasujący do stalowych (chromowanych), a nie złotych kopert.
Może gdzieś widzieliście czarną albo prawie czarną płaszczkę tak do 30 $.
A jak nie da rady to poszukam jaszczurki
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.