Przycisnąłem ta firme od tampondruku i powiedzieli ze minimalna ilosc zamówienia to 50 tarcz i koszt okolo 400pln za wszystko. Oczywiście zalezy od skomplikowania i kolorystyki tarczy. Ja im na wzór podesłałem tarcze al'a mołnia/tissot vintage- czarno białą.
IMO koszt bardzo niski
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 703 Skąd: Daleko
#25 Wysłany: 2012-04-04, 21:44
Jakby to naprawdę dawało rade to 75 za 3 kolory super opcja, tarcze od plz-ek są świetne pytanie na ile farba daje rade pewnie musi być gęstsza, z drugiej strony może dało by się znaleźć samą farbę ? może lumę użyć jako farbę? Była by już zupełnie malina
_________________ perfekcja to tylko cel...
/Marcin
na popularne tarcze pewnie po kilku-kilkunastu chętnych by się znalazło, nie muszą być od razu w 17 kolorach, np. sterylny pilocik, maryśki, mqj'e czy inne sumbarinerowate - mogłoby coś z tego wyjść
nie dałem rady dziś dotrzeć do tego gościa spokojnie Pany ,, spróbuję cos wymyslić tak żeby na jakiej blaszce mi pyknął coś ,, może macie jakie projekty ,,albo zróbcie jakiś interesujący i by się pykło ..
jak wyjdzie dobrze ,to plus jest taki ,że sztance ma gość gotowe i nic tylko prodakszyn uruchomić