Pomóżta dobrać jakiś pach do Seiko Aviatora. W uszach ma on 18mm. W związku z tym, że jest to mały zegarek, a ja takowe niezbyt lubię miło gdyby pasek go trochę poszerzał.
Może coś z podkładką? Mam mniej więcej jakiś zarys, ale liczę, że ktoś z tu obecnych podrzuci coś interesującego. Oryginalny pach jest już dosyć wytarty, ale tak czy tak wygląda na nim strasznie delikatnie...
Real foto niestety nie mam, zegarek się smaruje u zegarmajstra więc wklejam zdjęcie z sieci
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-03-30, 22:48, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#5 Wysłany: 2012-03-31, 07:34
Za Bartkiem - tamten z podkładką przytłacza zegarek - najlepiej zrób mu solidnego, niezwężanego handmejda - kolor wg upodobań - czarny, przypalany brązek abo militarny jakiś khaki/beż...
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#8 Wysłany: 2012-03-31, 08:20
...ten z podkładką jest produkcji Pietro zdaje się i ten konkretny przytłacza, ale jakby poszukać jakiego innego to pewnie będzie lepiej to wyglądało, a na powiększenie optycznie tego zegarka to tylko ten typ paska jest dobry (moim zdaniem oczywiście).
tylko pytanie czy znajdę i ewentualnie gdzie (najlepiej polskie liny) jakiś fajny pach z podkładką - każdy kolor, może byś jakaś fajna szarpana skórka... byle nie czarny
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Słoniu, dzięki, podsunąłeś mi pomysł. Kupię bond strapa jak na czwartym foto 20mm i wyląduje albo w Bagelsporcie, albo w Seiko (myślę, że upchnę w nim 20 mm nato )
na tym zielonym też fajnie wygląda, ale decyzja już podjęta. Podjadę zaraz do majstra może ma coś takiego, a jak nie to na alledrogo http://allegro.pl/pasek-w...2218787737.html