Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#1 Wysłany: 2012-03-28, 10:28 pasek+klamerka - do białej tarczy pasujący
Witam,
poszukuję jak w temacie. Zegarek ok 42 średnicy, 13 grubości.
Biała tarcza z minimalistycznymi indeksami.
Styl casual, lekki elegant.
Bez wynaturzeń, aczkolwiek nie nudny, dodający uroku.
Może coś Wam przyjdzie do głowy, wolałbym hand made, ale fabryczne też mogą być...
No i klamerka, niezbyt masywna, pasująca do całości...
dziękuję
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
właśnie jak to zobaczyłem... to od razu wyobraziłem sobie mojego Portugalca na nich... chociaż mam fajnego czarnego stachopacha, którego kupiłem od Beceena, ale te... chyba będę musiał zapolować na coś tego typu. Jak do tej pory byłem średnio przekonany do tego zegarka to może zmieniając w nim często ubranka pozostanie na dłużej
ostatnia propozycja chyba the best, to też produkcja Stacha?
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Żaba nie jest taka trudna do dostania...
Niestety nie spasowała do czarnej Mewki M177, więc jak kto potrzebuje 20mm żaby to jest od ręki. Nówka sztuka nie śmigana...
Żaba nie jest taka trudna do dostania...
Niestety nie spasowała do czarnej Mewki M177, więc jak kto potrzebuje 20mm żaby to jest od ręki. Nówka sztuka nie śmigana...
Robciu, takiej żaby już więcej na ebayu nie widziałem.
Owszem, nietrudno kupić taką skórę firmie, ale prywatnej osobie to się rzadko udaje.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi