Moje dziewczę kupiło sobie takie o casio CASIO MTP-1183A-2A (jak się kliknie w nazwę to pokaże stronę z googli ze zdjęciami tego modelu-sam nie fociłem bo nie ma to sensu i w sumie nie ma za bardzo czym. Jak by nie robić zdjęć to tarcza ze szlifem słonecznym wychodzi granatowa, gdy w rzeczywistości i na żywo jet bardziej fioletowa. Pasek musi mieś jakieś 20mm, łaziłem dzisiaj po apartach, odwiedziłem zegarmistrza i kurcze nigdzie nie widziałem niczego co by pasowało. Tzn. w aparcie mieli coś co było prawie prawie dobre (niestety zbyt niebieskie za mało fioletowe) i za małe (18mm). Macie może jakieś pomysły gdzie szukać (ważne by było w miarę tanio) lub pomysły jaki pasek możnaby założyć?
Ostatnio zmieniony przez thewickerman88 2012-03-28, 15:02, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2012-03-27, 20:06, w całości zmieniany 1 raz
thewickerman88 [Usunięty]
#5 Wysłany: 2012-03-27, 21:54
Tak mniej więcej wygląda kolor tarczy, najbliżej jest na tym zdjęciu http://chasovnici24.com/Casio-MTP-1183A-2A tylko dużo bardziej jaskrawy. Na razie znajduje paski za niebieskie, za fioletowe albo za jasne. Trzeba ciemny, i w kolorze coś pomiędzy niebieski a fiolet. Strasznie ciężko coś dobrac.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź