Przestudiowałem temat bardzo dokładnie i nie dostrzegłem najważniejszej czynności, jeśli chodzi o ukłalicenie zegarka. Mianowicie nigdzie nie ma fioletowej krowy z Alp, która językiem onym kłalitnym mlaśnie zegarek po złożeniu. W związku z tym te zegarki to jakaś podróba, na pewno chińska. Tfu!
I przywieszki nie ma, wstyd!
Przestudiowałem temat bardzo dokładnie i nie dostrzegłem najważniejszej czynności, jeśli chodzi o ukłalicenie zegarka. Mianowicie nigdzie nie ma fioletowej krowy z Alp, która językiem onym kłalitnym mlaśnie zegarek po złożeniu. W związku z tym te zegarki to jakaś podróba, na pewno chińska. Tfu!
Oj tam oj tam krowa to nasza mućka i mlaska przed samą wysyłką
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#80 Wysłany: 2012-03-26, 14:56
turbiss napisał/a:
Stig napisał/a:
Oj tam oj tam krowa to nasza mućka i mlaska przed samą wysyłką
Koperty zakleja jezorem
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#81 Wysłany: 2012-03-26, 15:10
byś sobie Svedos chociaż milkę w fioletowym opakowaniu na biurku położył, coby się ładnie kadrowała... a tak - dupa! nie ma kłality!
a kto ci zdjęcia robił? ta sekretarka co spod biurka wyszła?
Przecież już od dawna wiadomo, że Svedos i ALAMO to dwa chińczyki, z jednej chińskiej matki i jednego ojca, też chińczyka ..
Panie Wang Li Svedos - fajny fotoreportaż. Czekam na jakiś filmik