Jak wszyscy - to wszyscy! STA-LO-WY...STA-LO-WY...STA-LO-WY
Sawim [Usunięty]
#18 Wysłany: 2009-09-02, 18:03
Wskazówki przezajefajne! Design ciekawy, ale dla mnie chyba nieco zbyt ekscentryczny - wyglada jak żywcem wykręcony z klasycznej samolotowej tablicy przyrządów Irzeczywiście, stalowy prezentuje się lepiej.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#23 Wysłany: 2010-06-09, 18:50 Parnis Instrument
Do kompletu nabyłem tego malucha. PVD wygląda super - matowe na kopercie a błysk na koronce i śrubach w uszach. Wierzchnia płyta wygląda trochę jak miedź ale jest za jasna. Może mosiądz jakowyś? Bardzo pasuje do indeksów i wskazówek. Wskazówki oczywiście nie świecą a indeksy anemicznie ale taka to przypadłość pomarańczowej lumy. Mechanizm ze stopsekundą. Jak rozbebeszę to napiszę co w środku.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#28 Wysłany: 2010-06-09, 20:32
Qwa no i śrubkę zgubiłem. Tą od ucha do mocowania paska. To jest słaby punkt bo nie mam jak tego dobrze dokręcić bo to imbus tak mały że nie mam klucza no i jak się zluzuje to kaplica. Albo przejdę na teleskopy albo przy następnym zakupie zamówię sobie zapas śrubek.