Czy aby kolorki nie odpustowe?
Wydaje mnie się, że zieleń nie jest na żywo aż tak oczo$%%$na. Niebieski na stronie producenta wali po oczach, na fotce naręcznej i filmiku jest lepsiejszy. All black jest ok, ale nie wiem jak długo taki by pozostał. Zegarek miałby służyć pracy w terenie i ogólnemu łachaniu.
EDEK: Gdyby któremuś przyszło do głowy coś innego z trytem do jakichś 120$, to śmiało. Ale od kilku dni kopię w sieci i sottomarino wydaje się być najrozsądniejszym wyborem. Zakręcana koronka, szafir, dobre wymiary.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-03-20, 22:07, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#6 Wysłany: 2012-03-20, 22:16
maciek napisał/a:
nick555 napisał/a:
Czarny czarny, jak już...
ADHD Ci się znów włącza, czy komuś szukasz?
Po taniości potrzebuję czegoś do używania w nocy. Ewentualnie zawsze pozostaje timex indiglo, czy jak to się tam nazywa...
jak do używania w nocy to IMO ten zielony
jakoś tak wygląda na najbardziej czytelnego
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
maciek, Jak forum od podstaw wyłożone majerankiem i inspirowane napojami z zielonej wyspy, to Ci powiem, że zielony to jedyny słuszny, a reszta się myli
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#10 Wysłany: 2012-03-20, 22:19
maciek napisał/a:
jak to w Polsce - co łeb, to inne zdanie.
????
czarny 1
biały 1
zielony 3
de łiner is green
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-20, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
sylwek [Usunięty]
#11 Wysłany: 2012-03-20, 22:20
maciek, nauczony doświadczeniem , brałbym w ciemno zielony , w nocy pięknie konweniuje takie coś z niebiosem rozświetlonym za pomocą łysego obywatela
a takoż nawet jak masz ciemko jak w zadzie osła ---widać wszystko będzie pięknie
modrzew [Usunięty]
#12 Wysłany: 2012-03-20, 22:23 Re: który italianiec?
maciek napisał/a:
Kolorki jak kolorki, ale ten goły bezel, co to wygląda jakby ktoś o jakimś wypełnieniu zapomniał - ble!
maciek [Usunięty]
#13 Wysłany: 2012-03-20, 22:25 Re: który italianiec?
modrzew napisał/a:
maciek napisał/a:
Kolorki jak kolorki, ale ten goły bezel, co to wygląda jakby ktoś o jakimś wypełnieniu zapomniał - ble!