Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#19 Wysłany: 2012-03-10, 12:42
...ale i tak wszystko się chyba rozbiega o średnice tulejek na wskazówki. Kupić mechanizm to nie problem, gorzej będzie jak przyjdzie i wskazówek nie będzie można założyć.
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#25 Wysłany: 2012-03-10, 12:48
...7s26 można za 50 baksów wyjąć od tego co go nie lubię
ice [Usunięty]
#26 Wysłany: 2012-03-10, 19:16
Santino napisał/a:
A to są zdjęcia czy rendery?
Zdjęcia, tylko mocno zmniejszony rozmiar, bo nie wiedziałem jak duże można wrzucić.
Wskazówki od Miyoty, bo teraz Miyota w nim siedzi, a że trudno znaleść to wiem bo rok szukałem - wskazówki godzinna i minutowa kupione oddzielnie a sekundnik od Perfecta. Kinectic suuuuuuuuuuuper, ale poza RP, a ja tylko przelew pocztowy, bo jakoś do płatności przez neta zaufania nie mam (puści człek 50 peelenów a mu konto wyczyszczą ).
Poza tym chyba jednak automatic (dzwięk, płynąca wskazówka, "nieśmiertelność" ).
Zakręcaną koronkę już mam, ale otworu na wałek jeszcze nie ma bo nie wiem jaki mechanizm w nim ostatecznie wyląduje.
Ale jakoś nie widzę komentarzy jak to wygląda?
Bo niewiele widać
Wrzuć normale foty, 800 x 600.
I napisz pls, jakie koszty wykonania takiej koperty?
I czy ta firma/osoba, która Ci to robiła może wykonać inne wzory?
Takie małe automaty były w marynach gmt montowane, może z majfriendami trzeba pogadać.
GMT automatic to by dopiero było , majfriendami - można jaśniej?
W sumie wartość koperty ciężko określić. Gość za surowy stan i każdy element osobno wzioł 400 peelenów. Do tego jeszcze musiałem poświęcić wiele godzin na polerowanie, łączenia elementów + koszt materiałów, 316L itd. no i jeszcze został otwór i gwint pod koronkę. Gość się podjał zrobienia za tą kwotę, robił przez 2 miesiące (nie wiem ile godzin w sumie), a pod koniec jak przychodziłem się dowiedzieć o postępy, to wyglądał mniej więcej tak . Powiedział że jak by wiedział ile mu to zajmie to by w życiu się nie podjął - to w kwestji czy może zrobić inne wzory.
MOD EDIT: poprawiłem fotki, wklejaj proszę zdjęcia przez jakiś hosting.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-03-10, 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#29 Wysłany: 2012-03-10, 20:24
ice napisał/a:
Nawet sympatyczny prodiż.
Gburek.
sylwek [Usunięty]
#30 Wysłany: 2012-03-10, 20:27
Jacek. napisał/a:
ice napisał/a:
Nawet sympatyczny prodiż.
Gburek.
mnie sie to też widzi,zwłaszcza z powodu planów na wyprawowca