Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#61 Wysłany: 2012-02-02, 02:18
strix napisał/a:
To tak przy okazji dzisiejszej akcji z moim synem... chce chodzic i na karate i na nauke tanca. Karate juz 2 rok ciagnie, taniec 5 zajec w ferie, ale taniec poza feriami koliduje z karate. Jest gotow rzucic karate, choc idzie mu calkiem fajnie i lubi, wiec dostal za zadanie wypisanie plusow i minusow uczeszczania na oba zajecia - co mu daja itd.
Przy karate w plusach pojawilo sie: Szacunek w klasie.... - padlem
s
Znaczy, ten wytrzeszcz to nie dlatego, że on to napisał. To dlatego, że ty spodziewałeś się czegoś innego
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#62 Wysłany: 2012-02-02, 03:32
Jacek. napisał/a:
Znaczy, ten wytrzeszcz to nie dlatego, że on to napisał. To dlatego, że ty spodziewałeś się czegoś innego
Ja sie dokladnie niczego nie spodziewalem, to byla szybka, spontaniczna akcja i podszedlem do tematu zupelnie bez oczekiwan Dlatego to mnie tak rozwalilo Szacun w klasie nie byl jedynym z plusow na szczescie i nie na pierwszym miejscu Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze w wieku 9 lat akceptacja otoczenia dla chlopaka jest bardzo wazna i przy nim z tego w zadnym wypadku sie nie smialem
No i przede wszystkim poczekajmy na lepsze fotki tego zegarka, póki co jakoś mnie nie powala, CDII po stoktoć lepszy coś ostatnio mnie znowu woła do siebie
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-03-09, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy