Pozwolę sobie wręcz stwierdzić, że jak dla mnie, to chyba najfajnieszy z całej stajni Seagull. Szkoda tylko, że pomarańczowy nie świeci. Jeśli taki temat już był, to przepraszam, i proszę o usunięcie - nie czytam na bieżąco tego działu.
tez uwazam ze jest to najlepszy model z calej stajni Sea-Gull 'a...i tez uwazam ze pomaranczowy jest najlepszy z nich (nawet jesli nie swieci)...i w zwiazku z powyzszym kupilem go kilka dni temu : )
Sawim [Usunięty]
#4 Wysłany: 2010-01-17, 01:01
pisar napisał:
i w zwiazku z powyzszym kupilem go kilka dni temu : )
Gratuluję, i prawdziwie zazdraszczam - jak tylko przyjdzie ładuj dzjęcia. A gdzie kupowałeś?
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#8 Wysłany: 2010-01-17, 11:48
...skoro już dublujemy wątek, to dla mnie też nie podchodzą (w żadnym kolorku). Najgorsze, że nie potrafię podać powodu - tak po prostu się nie podobają http://img253.imageshack.us/i/oczko.gif/
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#14 Wysłany: 2010-01-17, 14:52
Generalnie ten model mi się podoba, choć jest w nim pewna niekonsekwencja, z założenia to miał być chyba lotnik, a wskazówki ma jak diver, nie przymierzając takie samo "fopa" jak w moim Vodolazie Pilocie