#1 Wysłany: 2012-02-07, 17:10 Pasek/bransoleta do Ananty
Chłopaki - proszę o pomoc w wyborze paska i/lub bransolety do mojej Ananty
A więc - oryginalna bransoleta, swoją drogą świetnie wyglądająca, kosztuje bodajże 1200plnów, a tyle na kawałek metalu nie wydam. Z bransolety muszę więc zrezygnować, bo boję się że "zastępcza" może nie spasować idealnie z kopertą, nie tworząc szpar (chyba, że możecie coś pewnego polecić).
Zaczyna mnie jednak nosić i chętnie ubrałbym Anantę w coś ciekawego, ale jest problem, bo zegarkowi pasują tylko paski typu "curved end", a ich ilość na rynku jest mega skromna, nie mówiąc o wzorach... Jest tego typu kolekcja Hirsha, ale ceny 120$ i w górę więc tanio nie jest.
Widzieliście jakieś ciekawe paski 24mm, curved end, w cenie powiedzmy góra 200-250 zł? Super byłoby coś nie-czarnego i nie-brązowego (idealny byłby niebieski), w sportowym stylu, ew. guma (nawet czarna ).
Dzięki za wszelką pomoc!
Tutaj fotki (nie moje, nie mam jak zrobić teraz) pokazujące w miarę dokładnie uszy i miejsce na pasek:
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#3 Wysłany: 2012-02-07, 19:32
Tego paska nie polecam, słabawy jest po prostu. I nie wiem czy wszystkie ale te z Anchara np, mają po dwie wypustki w tej zaokrąglonej części, które wchodzą w kopertę Anchara.
A w Antancie nie wiem czy coś jest.
Takie coś, nie ma swoich zdjęc:
_________________ FORZA Robert! RK WRT
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2012-02-07, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#5 Wysłany: 2012-02-07, 22:14
Na Bazarku WUS widziałem tego typu paski na sprzedaż - teraz nie mogę znaleźć . Wystawiał je jakiś znany sklep z paskami. Na tym samym podforum, gdzie sprzedają zegarki, nie w wątku z paskami.
Przemku - już widziałem te paseczki i 200 zł za takie zwyklaki to sporo
Wojtuś - co ty mnie za metro paski z płaszczki niebieskiej pokazujesz?? Ten pytno za to jest w pytę, ale nie wiem jak by się dogadał z hi-tech'owym stylem Ananty...on to raczej taki twardziel z dżungli jest