#1 Wysłany: 2012-03-02, 18:04 Jaki pasek do Jasia Sprężyny???
Kumotrzy!!!
Ogłaszam mały plebiscyt na pasek do Jaśka Sprężyny, takiego jakiego zakupił Svedos (fotki jak każdy pewnie widział w galerii). Jedzie do mnie taki sam i ni chuchu nie mam koncepcyji w co go ubrać (a oryginalna guma jakoś tak do mnie nie chce zagadać...)
Będę wdzięczny za sugestie poparte fotkami
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#2 Wysłany: 2012-03-02, 18:18
Czarny karbon z pomarańczową nitką, taki jak ostatnio Maciek pokazał, z crownandbuckle.com. On się chyba valor nazywa i ostatnio był za 10 baksów. Ciekawe czy jeszcze jest. a jak nie to nieśmiertelny Maratac z pomarańczem od republikanina.
Eeeeweeeentualnie jakieś nato z pomarańczowym paskiem, ale to trzeba "lajkować"
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#13 Wysłany: 2012-03-02, 20:08
wiem że pisałeś że nato cię nie interesuje ale żeby już w jednym miejscu zgromadzic jak najwięcej informacji to dwa zdjecia ( rozmiary od 18 do 24 )
cena 48 zeta na allekupa
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.