#1 Wysłany: 2012-03-01, 19:20 Chiński Zegarmajster w Szczecinie
Witam wszystkie Koleżanki i Kolegów
W drodze kupna nabyłem chińskiego portugalczyka i szukam zegarmistrza w Szczecinie, który nie boi sie takich rzeczy i przesmarowałby mechanizm? Możecie kogoś polecić?
Aaa widzisz. No to paproka też unikać.
Ja na szczęście z chlopakami na Parkowej mam dobre relacje, chinczyki moje to wszystkie widzieli łacznie z turbiną.
Chojnacki się wszak nie podjął przywrócić go do życia
_________________ ...powinien być prosty jak zegarek Świat...
DarekJ [Usunięty]
#12 Wysłany: 2012-03-09, 20:20
Byłem na Parkowej, odebrał jakiś gość i zaniósł zegar na tyły, tam chyba siedzi ktoś jeszcze
Ten który odbierał (nie wiem czy zegarmistrz) - spoko gość, jak zobaczył portugalczyka to było tak: łoooo, ale maszyna co to jest? :) to mu odpowiedział: najlepszy zegarek na świecie
Za "uciszenie " rotoru i założenie bliżej mi nie sprecyzowanej uszczelki zapłaciłem 18 zł.
Panowie, kupiłem pasek (przyjdzie za kilka dni) - ile kosztuje wymiana pasków (nie ma żadnego przyrządu własnego), mozna iść do pierwszego lepszego? To chyba nie jest czynność, którą zegarmistrz mógłby "spacanić"