nie podaję konkternego modelu bo nie zapadła decyzja, ale chodzi głównie o wersje z trytem czyli linie Tactical Shadow oraz Navigator ,ew. tytanowe Commandery (tak wiem powstaje projekt EDC Gerlacha, zaproponuję potencjalnemu nabywcy oczywiście
Pytanie jednak co myślicie o KHS i czy ktoś z szanownych kumotrów mógłby pomóc w zakupie gdyby taka decyzja zapadła.
b ) SCHAUMBURG
Kolejne pytanie od tej samej osoby (warto / nie warto / opinie):
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#2 Wysłany: 2012-03-01, 11:53
Ten drugi jest na Zatoce, cena nie powinna przekroczyć 700 jurków (obecnie 356€, aukcja kończy się jutro). Używany, ale stan b. dobry, sądząc po zdjęciach.
Ostatnie zapytanie - divery Davosy z ceramicznym bezelem np.:
Co do Davosy - ktoś poddawał u nas w wątpliwość ten ceramiczny bezel, jeśli dobrze pamiętam, była mowa o jakimś wkładzie, który w praktyce niewiele ma wspólnego z prawdziwą ceramiką, poza podobnym wyglądem.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-03-01, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Co do Davosy - ktoś poddawał u nas w wątpliwość ten ceramiczny bezel, jeśli dobrze pamiętam, była mowa o jakimś wkładzie, który w praktyce niewiele ma wspólnego z prawdziwą ceramiką, poza podobnym wyglądem.
Nie do końca
To ja się spytałem "dilera możnych tego świata" czy ten insert jest na pewno ceramiczny a nie hesalitowy. I nie otrzymałem odpowiedzi Co oczywiście nic nie znaczy, mógł nie wiedzieć