Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#20 Wysłany: 2012-02-28, 09:18
strix napisał/a:
Podejrzewam, ze na 16,5 wypychalo by jeszcze bardziej.
s
Ja mam cos w okolicach 17 zdaje się...
Santino napisał/a:
Ale jak się dokupi zapięcie, to cena wyjdzie na to samo, co watchadoo
Santino, zwykłe zapięcie to nie problem, ja chcę z mikroregulacją jak np w Boschetcie. A tego nie daje nawet Watchadoo.
Edit: i to nie tak że wypycha jak cholera. To jest moje pierwsze takie zapięcie w tym romiarze, może mi się wydaje, nie mam porównania.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2012-02-28, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#21 Wysłany: 2012-02-28, 09:22
Borewicz napisał/a:
A tego nie daje nawet Watchadoo.
Nie popadajmy w skrajności
Aczkolwiek zwykłe zapięcie może być problemem w upalne dni dla tych, co noszą ciasno zapięte.
Ja na szczęście preferuję loozik, także nie mam potrzeby posiadania regulacji na zapięciu.
Aczkolwiek jest to fajny bajer
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#22 Wysłany: 2012-02-28, 09:24
Cezar napisał/a:
Aczkolwiek zwykłe zapięcie może być problemem w upalne dni dla tych, co noszą ciasno zapięte.
Ja noszę zapięte dość blisko skóry, ale nie ciasno. Ręka jednak bardzo pracuje. Jak mi np. w robocie zaczną majstrować przy klimie to momentalnie ręka puchnie i brakuje tych 2mm luzu...
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2012-02-28, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
Jan Oborniak
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#26 Wysłany: 2012-02-28, 10:21
Borewicz napisał/a:
nie ma rozmiaru...
Nie ma...wszystko wykupił
Santino, jak Cię nie ciśnie z tą bransą, to poczekaj.
Watchadoo mam, licytuję tę drugą. Ale to tak raczej z ciekawości, więc pewnie będzie wolna