No otworzył, hotwax, ale jak widzisz uszczelkę starannie umieścił na swoim miejscu - więc w zasadzie nienaruszona! Trza się od starszych uczyć jak dziewice naruszać
qbapiasek Gość
#246 Wysłany: 2009-09-02, 08:32
Właśnie coś takiego popełniłem sam nie wiem czy dobrze zrobiłem
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#247 Wysłany: 2009-09-02, 08:44
Każdy zegarek zakupiony w celu poszerzenia swojej wiedzy to dobry uczynek a tak na poważnie to ja specjalnie nie przepadam za takim kształtem koperty i"malunkami" na tarczy, więc mi się średnio podoba , " ale Ty tu sobie urządzisz"
Komandirski zawsze jest fajny, chociaż te współczesne to w większości kiczowata produkcja dla turystów, to i tak cieszą. Przynajmniej jednego w swoich zbiorach trzeba mieć. A i jako zegarek na co dzień też się sprawdzi .
W przypadku Komandirów i Amfibii - te malowidła często były po prostu znakami jednostek, ukazaniem okoliczności wręczenia lub produkcji, itp. Więc poza odpustowością - miają jakies tam uzasadnienie historyczne. I tak nalezy do nich podejść moim zdaniem Zobaczcie sobie na Breitlingi robione na zamówienie Iraku dla ich sił zbrojnych - brzydactwa nieziemskie, malowidła na tarczach, orły, węże ...
qbapiasek Gość
#251 Wysłany: 2009-09-02, 10:42
Jest trochę kiczowaty ale tylko trochę Za marne 120 zł na ebaju kupiony wiec zobaczę co z niego będzie