Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Lis 2011 Posty: 556 Skąd: Szczecin
#17 Wysłany: 2012-02-17, 19:28
Krzysztofie zaczerpnął z Panerai'a Mare Nostrum
A tu cytat ze strony Guntera apropos:
"The Marine Chronograph is a modern interpretation of an observer chronograph that was developed towards the end of World War II for deck officers of the Italian Navy ."
Aaa ...
Czyli podrupka podrupki - może być To sie u nas ceni !
Cena jak za Walżu tez w miarę z sensem. Może nie przy tym kursie, ale tak poza tym
Będziesz je miał na expo? Bo bym zmacał Trzeba jakiegos spota urządzić
Coś tam u nas otworzyli co podobno piwo robią - my obaj tacy sami obeznani Trzeba rozpoznać bojem - wiem że kaer się tez pisze. Dasz cynka w spotkaniach ?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#25 Wysłany: 2012-02-18, 09:45
Przespałem się z tematem i jednak zaczął mi się mocno podobać. W środku chyba jednak nie walżu tylko 2824 z modułem chronografu. Cena póki co jeszcze trochę mnie studzi i nadmiar kolorków . Miałbym problem czy szarak czy niebieski - w każdym razie pozycja warta przemyślenia.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#29 Wysłany: 2012-02-18, 12:24
No mam dylemat - bo stwierdziłem, że jak naskrobie 3k to chciałbym połknąć NAV B-UHR CHRONOGRAPH HERITAGE... Z drugiej strony szaraczek jest też rewelacyjny - tylko wtedy co z wycieczkowiczem . A może niebieski Marine chronograph albo po prostu zwykły pilot NAV B-UHR na unitasie... Nie lubię Guntera, przez niego mam takie problemy Drudzy nie lepsi to Gerlachy... I jak żyć Panie premierze?!