Wiem, że te zdjęcia są do wuja nie podobne, ale sprzedający tylko takimi dysponował. Bladego pojęcia o Worldmasterach nie mam i stąd moje zapytanie czy na pierwszy rzut oka da się coś więcej powiedzieć co to za wynalazek.
Ostatnio zmieniony przez tothemax 2012-02-15, 10:56, w całości zmieniany 1 raz
Edyta:
Już są. To model SUPER, ale moim zdaniem po renowacji. Jesli cena wyjściowa/minimalna sięga 300-350 złociszy, to prawie na pewno malowanka.
Sekundnik nie z tej bajki, dekiel jakiś szlifowany tzn, dekiel pasuje, ale jakiś plamisty jest.
Koperta wygląda na porządną, duże wskazówki też chyba nie z tej bajki.
_________________ Witajcie na Forum chinawatches.
Przynależność do forum nie jest obowiązkowa.
Ostatnio zmieniony przez xylog 2012-02-15, 11:06, w całości zmieniany 4 razy
Też mi się tak wydaje, ale niczego bym sobie za to nie dał obciąć - czasami ta miedzianka na warszawkach daje na odbłyskach dość przestrzenne efekty, naciąłem sie na to ze dwa razy po takich fotach ...
Kiedyś, za socjalizmu produkowali tarcze do Atlantików w Polsce, robił to jakiś "prywaciarz" jak ich wtedy nazywano. To charakterystyczne tarcze z "2" wyglądającą jak "Z".
Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Lut 2011 Posty: 667 Skąd: Warszawa
#13 Wysłany: 2012-02-15, 12:02
Ooo, człowiek się uczy całe życie
_________________ FOTOGRAFIA ŚLUBNA
tothemax [Usunięty]
#14 Wysłany: 2012-02-15, 12:06
Dziękuję kumotrom za fachowe opinie. Zaryzykowałem i kupiłem. Zobaczymy co przyjdzie. Jak wyspamuję 20 postów to wystawię foty tego co przyszło i nawet do środka zajrzę
Tak lepiej
Ostatnio zmieniony przez Santino 2012-02-15, 12:43, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#15 Wysłany: 2012-02-15, 12:07
Noż skłądaczek 1-go ligowy na zwierz na który w okresie polowań nie sa nakłądane żadne restrykcje czy limity. Tarcza malowanka z przed kilku lat dokładnie z chronostar w Łodzi, koperta podchodzi mi pod Genevę-Sport(słabe fotki), wskazówki godzinowa i minutowa z Genevy -Sport,dekiel nie od tego modelu Atlantica,sekunda z Delbany, korona do starego rusa....