Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#78 Wysłany: 2012-02-12, 19:22
Spam napisał/a:
Monter napisał/a:
Spam zastrzeż choć technologie montażu kołeczków przytrzymujących mechanizm
I oczywiście pozycjonowanie do mechanizmów różnej wielkości
Crusoe sp. z o.o.
BTW: Pmwas miał jeszcze bardziej czadową podstawkę
Gboo
mapeth [Usunięty]
#79 Wysłany: 2012-05-04, 13:50 Wkrętaki
Szukam zestawu dobrych wkrętaków zegarmistrzowskich, które pozwolą mi trochę pogrzebać w padniętych werkach.
nie chcę się przebranżowić, ale chcę się trochę dokształcić
wybór w polskim necie jest taki se, ale z tego wszystkiego wybrałem dwa zestawy, kompletnie różne (jeden na wypasie, drugi bardziej budżetowy)
który wg Was lepiej spełni swe zadanie?
- full wypas
- budżetowy
na plus droższego - dość spora rozmiarówka i duża ilość wymiennych grotów
minus - wiadomo - cena
tańszy ma mniej grotów i mniejszą rozmiarówkę (nie wiem czy to aż taka wada?) ale cenowo przekonuje bardziej
z góry dzięki za opinie
Ostatnio zmieniony przez mapeth 2012-05-04, 13:59, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#80 Wysłany: 2012-05-04, 18:25
a jakieś linki celem oceny?
jeżeli za ceną idzie też jakość to lepiej na narzędzia imo wydać raz a dobrze a nie wkurzać się później za każdym razem - takie są moje doświadczenia wyniesione z modelarstwa
może sam bym zanabył
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez beceen 2012-05-04, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Spam [Usunięty]
#82 Wysłany: 2012-05-04, 20:03
mapeth MSZ jak kupujesz wkrętaki to raczej szukaj takich z dobrej stali a nie sugeruj się sporą ilością wymiennych końcówek. Walnięty wkrętak zawsze idzie zaostrzyć
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#83 Wysłany: 2012-05-04, 20:12
Jeśli masz zamiar otworzyć warsztat zegarmistrzowski i chcesz przed klientami błysnąć kłalitą to te pierwsze, ale jeśli masz zamiar robic dla siebie to te drugie też dadzą radę.
#84 Wysłany: 2012-05-04, 20:38
beceen napisał/a:
mapeth, 210 zeta za wkretaki?!
widzialem takie na ebayu za 20 dolcow chyba
wszystko gicior, jeno ja nigdy z jebaja nie korzystałem
nawet se ostatnio konto założyłem, na pay palu również (jeszcze nie doładowane) ale jakoś tak się lekko waham przed pierwszym użyciem
a nawiasem mówiąc tutaj jest nawet za 10 dolców fajny zestaw i to z wysyłką
[ Dodano: 2012-05-04, 21:40 ]
Svedos napisał/a:
Jeśli masz zamiar otworzyć warsztat zegarmistrzowski i chcesz przed klientami błysnąć kłalitą to te pierwsze, ale jeśli masz zamiar robic dla siebie to te drugie też dadzą radę.
póki co robotę mam więc się nie będę przebranżawiać
ale takie już mam zboczenie i lubię mieć dobrą kłalitę, natomiast w temacie śrubokręcików jestem totalna dupa, dlatego też pytam
a nie chcę jakiegoś badziewia kupić żeby za kilka tygodni znowu nie szukać nowego zestawu
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#85 Wysłany: 2012-05-04, 23:59
jak coś to na jejebju i pejpalu to ja płacił większe rachunki więc ci pomoga dawaj linki i dyspozycje to robimy dila - tylko dolicz później na przesyłke krajową lub czekaj do Zgierza
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#86 Wysłany: 2012-05-05, 08:01
Cytat:
ale jeśli masz zamiar robic dla siebie to te drugie też dadzą radę.
Z opowieści dziwnych treści:
"Za lasami w pewnym mieście, siedzi jeden co w tym cięście własnoręcznem zarobionym kłalitnym gwoździem miesza.Sie pilnika cham nie boi, sie imadła cham nie boi, ważne że on te urzadzenia nimi, pomocnikami stroi."
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#87 Wysłany: 2012-05-05, 08:21
mapeth, nie ma sie czego bac:
doladowujesz paypala za pomoca przelewu ekspresowego
klikasz co tam chcesz na ebayu
bierzej pay - i placisz paypalem
gosc wysyla
koniec
jak chcesz, to Ci moge kupic, ale nie wiem, czy jest sens, zeby jeszcze potem po Polsce rozsylac (mnie nie bedzie na zlocie niestety)
_________________ beceen | ***** ***
Blaz [Usunięty]
#88 Wysłany: 2012-05-05, 08:26
mapeth napisał/a:
[
a nawiasem mówiąc tutaj jest nawet za 10 dolców fajny zestaw i to z wysyłką
Welcome to the real world, Neo.
mapeth [Usunięty]
#89 Wysłany: 2012-05-05, 09:06
beceen napisał/a:
mapeth, nie ma sie czego bac:
doladowujesz paypala za pomoca przelewu ekspresowego
klikasz co tam chcesz na ebayu
bierzej pay - i placisz paypalem
gosc wysyla
koniec
jak chcesz, to Ci moge kupic, ale nie wiem, czy jest sens, zeby jeszcze potem po Polsce rozsylac (mnie nie bedzie na zlocie niestety)
właśnie ekspresowym przelewem nie mogę... w liście banków do przelewu ekspresowego nie ma Multibanku...
więc pozostaje doładowanie standardowe...
p.s. a lamerskie pytanie, adres do wysyłki towaru w ustawieniach konta mam wpisać po polsku czy po ang
dzięki za propozycję kupna, ale sam muszę do tego dojrzeć a jestem już coraz bliżej