Kumotrzy, nie wiem co czytacie ..... ale też to chcę
My?
My nic nie czytamy. Spijamy Śmietanę Prawdy, ubitą w lekkim wiaterku alpejskiej bryzy, z mleka fioletowego byka. I jak Fioletowy Byk mówi że klekota, to nielogiczne i absurdalne oraz niespecjalnie mądre jest mówienie że nie klekota. Jak komus nie klekota, to jest samouk.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#228 Wysłany: 2012-02-11, 20:41
Iks napisał/a:
Profesjonalni nurkowie polujący pod wodą nurkują zawsze w dżinach!
A czy polowanie pod wodą w Polanda jest LEGALNE czy wiadoma osoba znów strzeliła sobie w stopę? Z kuszą na pewno nie a inne formy podwodnego polowania?
Profesjonalni nurkowie polujący pod wodą nurkują zawsze w dżinach!
A czy polowanie pod wodą w Polanda jest LEGALNE czy wiadoma osoba znów strzeliła sobie w stopę? Z kuszą na pewno nie a inne formy podwodnego polowania?
Poluje ze sloikiem na gupiki czy inne cierniki
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 1717 Skąd: Wlkp
#233 Wysłany: 2012-02-11, 20:58
ALAMO .... to Ty na Malcie jesteś kierownikiem lodowiska ?
A tak BTW Blazu .... są ryby są ale woda faktycznie najczęściej taka, że ich nie widać.
W sumie to nie wiadomo czy ON w Malcie nura daje ... jest u nas kilka innych akwenów takich i z czysta wodą i z rybami .... gdzie poćwiczyć nurasa i jego bezel można
_________________ It's better to burn out than to fade away ...
My?
My nic nie czytamy. Spijamy Śmietanę Prawdy, ubitą w lekkim wiaterku alpejskiej bryzy, z mleka fioletowego byka. I jak Fioletowy Byk mówi że klekota, to nielogiczne i absurdalne oraz niespecjalnie mądre jest mówienie że nie klekota. Jak komus nie klekota, to jest samouk.
Alamosku, czy nie za bardzo się zapatrzyłeś w styl Pana ''wiem wszystko''
Pogrubianie idzie Ci lepiej niż oryginałowi
wyjdzie człowiek na chwile poczytać i mu tyle namelepecą !
no jak tak można . sie pytam jak ???
dobra kontrety :
- komu ?
- ile ?
=====
chce z takim pachem !
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#240 Wysłany: 2012-02-11, 22:24
nick555 napisał/a:
Ja mam Casio dajwerka i czuję się dotknięty...
JA też mam i czuję się dotknięty.... A moje OC-ki się obraziły
W obronie ich dobrego imienia stanę i każdemu co będzie obrażał kwarcowe Casioki w ryja zapodam przy najbliższej okazji
Co do projektu to mimo, że głosowałem na inny - to ten finalny ma moje 101% poparcia.
Cieszę się, że tak szybko sprawnie udało się to ogarnąć.
Nie mogę się już doczekać ... kiedy będzie mówione ?