Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#226 Wysłany: 2012-02-06, 17:18
quest tarcze myłeś czy takie były?
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 61 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 525 Skąd: Śląsk
#231 Wysłany: 2012-02-07, 22:18
voli napisał/a:
Sylwek jest jedynym posiadaczem Orbity na forum (ekhem... najprawdopodobniej już niedługo - ale o tym cicho sza puki co ) i to mu się chwali.
Imho koperta jest stalowa, wostokowa - jednak jest szansa, ze taka wyszła z fabryki - (imho małata szansa, ale jest) - okolicznościowe, stalowe i wersje eksportowe miały casami koperty mieszane między fabrykami.
Też mam i się nie chwalę
Tarcza w trochę gorszym stanie niz ta od Svedosa, koperta stalowa.
Co do tych Orbit to wydaje mi się że są bardzo rzadko spotykane. Spotkałem już parę Kosmosów na aukcjach ale Orbity jeszcze nie widziałem.
W sobotę wrzucę zdjęcie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#232 Wysłany: 2012-02-08, 08:38
Kris napisał/a:
voli napisał/a:
Sylwek jest jedynym posiadaczem Orbity na forum (ekhem... najprawdopodobniej już niedługo - ale o tym cicho sza puki co ) i to mu się chwali.
Imho koperta jest stalowa, wostokowa - jednak jest szansa, ze taka wyszła z fabryki - (imho małata szansa, ale jest) - okolicznościowe, stalowe i wersje eksportowe miały casami koperty mieszane między fabrykami.
Też mam i się nie chwalę
Tarcza w trochę gorszym stanie niz ta od Svedosa, koperta stalowa.
Co do tych Orbit to wydaje mi się że są bardzo rzadko spotykane. Spotkałem już parę Kosmosów na aukcjach ale Orbity jeszcze nie widziałem.
W sobotę wrzucę zdjęcie.
To dobrze wiedzieć, że stalowe koperty od Wostoka pasują do deluksiaków automatów, ale wczoraj zrobiłem próby i te stalowe koperty też pasują:
Uploaded with ImageShack.us
Tylko dekiel, pierścień trzeba mieć od deluxa automatu. Wczoraj zrobiłem próby tak na szybko, ale idzie do mnie dawca i jak się poskłada to pokażę jak wyszło.
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2012-02-08, 08:45, w całości zmieniany 3 razy
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#235 Wysłany: 2012-02-09, 08:21
voli napisał/a:
Też czarowana, ale i tak bardzo bardzo zazdroszę i gratuluję
Też myślę, że czarowana, bo jakby była w orginale koperta w nierdzewce to na deklu by się nie chwalili, że tylko dekiel w nierdzewce. No, ale z drugiej strony to już druga orbita w nierdzewce więc coś w tym może być. Ja tam ogólnie wolę nawet nierdzewne koperty niż pozłacane
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#238 Wysłany: 2012-02-11, 11:40
voli napisał/a:
Jak by była opcja to i sama tarczę bym kupił Druga sprawa, ze resztę orbity juz mam (tzn. koperta i przyległości).
Z dekielkiem?Bo ponoć były też zakręcane?
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.