#32 Wysłany: 2012-01-16, 14:58
Już kiedyś myślałem o tym Orisie. Ten sam klimat co Hami, ale ja sie uparłem na manuala.
Szczerze wam powiem że ostatnio wkurzają mnie automaty. W pracy zakazali nosić zegarki, a spędzam tam 12 godzin dziennie. Na noc nie chce mi się już spać z zegarkiem na ręku, no to kiedy ma się ten automat nakręcić
Już kiedyś myślałem o tym Orisie. Ten sam klimat co Hami, ale ja sie uparłem na manuala.
Szczerze wam powiem że ostatnio wkurzają mnie automaty. W pracy zakazali nosić zegarki, a spędzam tam 12 godzin dziennie. Na noc nie chce mi się już spać z zegarkiem na ręku, no to kiedy ma się ten automat nakręcić
wygląda mi na obóz trzeba ich przechytrzyć , bo inaczej wygląda że zegarkiem się nie nacieszysz za wiele.Z tych dwóch Hamilton podoba mi się bardziej, a i cena nie jest bez znaczenia
Ostatnio zmieniony przez transikk 2012-02-07, 01:53, w całości zmieniany 1 raz
Wizualnie oba są smaczne, ale gdybym miał wybierać z tej parki to Laco - klasyczny A-uhr. Hamiltona woziłbym gdyby to była wersja chrono (bo tak wyglądające chrona były).
#37 Wysłany: 2012-02-10, 16:59
Cytat:
wygląda mi na obóz trzeba ich przechytrzyć , bo inaczej wygląda że zegarkiem się nie nacieszysz za wiele.Z tych dwóch Hamilton podoba mi się bardziej, a i cena nie jest bez znaczenia
No, przemysł spożywczy kurcze! Na lini produkcyjnej nie wolno nosić biżuterii ani zegarków.
Cytat:
Wizualnie oba są smaczne, ale gdybym miał wybierać z tej parki to Laco - klasyczny A-uhr. Hamiltona woziłbym gdyby to była wersja chrono (bo tak wyglądające chrona były).
Jak chrono to wtedy tylko Hanhart lub Tutima Hami napewno z nich dużo czerpie, ale jakby był chrono to by ich kopiował a tak jest tam jakiś tochę inny. Laco B-Uhry też orginalnie były 55mm.
No i gratuluję Ci wyboru, Laco tak obcykane że aż che się [edit mod: łagodniej proszę] A Hammi bardziej unikalny, świetna koperta, to jest dopiero legenda i klasyka
Obfoć go jeszcze
Ostatnio zmieniony przez 2012-02-11, 08:56, w całości zmieniany 1 raz