Pomógł: 48 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Cze 2011 Posty: 9797 Skąd: z ...
#19 Wysłany: 2012-02-08, 16:36
Tomek napisał/a:
jęzorem szlifowałbyś monitor
Możliwe, nie mam i na żywo nie widziałem ani BOBa ani GSD, ale na tych fotkach GSD wygląda jak dla mnie rewelacyjnie a BOB tylko ładnie. A że kupuję oczami to w tym wypdaku GSD wygrywa. Inna sprawa, że BOB na dobrych zdjęciach może wyglądać równie świetnie.
Blaz [Usunięty]
#20 Wysłany: 2012-02-08, 16:39
nick555 napisał/a:
Moja małżonka kazała wam przekazać:
MORDERCY!
Powiedz Małżonce, że mimo to bardzo ją lubimy.
W dziedzinie cordovanu trzeba być bardzo ostrożnym. Skóra tak mocno pożądana, że często podrabiana, a i cordovan cordovanowi nierówny. Jakby to powiedzieć... Nie każda część d..py konia do cordovanu się nadaje. Miałem np. w ręku jakiegoś cordovana Morellato czy Hadley Romy. Pasek był twardszy od legendarnej zbrojonej betonem gumy Seiko.
Dlatego poszukałbym najpierw jakiego Cordovana stosuje Bob, bo ze zdjęć wygląda na taki... sobie.
Miałem dwa razy Crazy Horse'a Grega Stevensa i uważam go za najlepszy pasek na świecie. Miękki i elastyczny jak guma. Komfort noszenia nieporównywalny z innymi paskami. Pamiętaj, że każda seria Crazy Horse'a miała inny odcień i fakturę. To, co ja pokazuję, to 2 seria. Wart jest każdych pieniędzy. Możesz jednak dostać go taniej niż u Grega. Szukaj tutaj:
Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#22 Wysłany: 2012-02-08, 16:51
Tomek napisał/a:
Nikuś, a Ty paski to z plastiku robisz?
Niby nie, ale przeważnie z resztek i to krowich.
U mnie koń na wyższym miejscu w ewolucji
Zauważ że z egzotyków mam raptem dwa rekinki i jednego aligatora co wg mnie aligatorem nie jest.
A koń w skórach dla mnie egzotyka