No ten najbardziej mi się podoba, a jeszcze nie miałem złotego zegarka. A ma ktoś tam konto, żeby zadać pytanie w moim imieniu, bo też podejrzewam, że tam prędzej będzie ktoś go miał i żeby wystawił opinie jak się sprawuje, ile czasu jest posiadaczem oraz żeby jakieś fotki wstawił
Gdyby miał biała tarcze zamiast tej dziadowskiej granatowej to jeszcze jakoś by wyglądał. Na tym też nie wiadomo czy bransoleta i koperta nie będzie miedzieć tak jak w tym Sandoz'ie na ostatnim zdjęciu, które dodałem
Ze stalowego nic nie zejdzie a tarcza...kwestia gustu
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-02-07, 08:22, w całości zmieniany 1 raz
Khalifa [Usunięty]
#500 Wysłany: 2012-02-07, 12:04
Woytec60 napisał/a:
Ze stalowego nic nie zejdzie a tarcza...kwestia gustu
No gdyby był z białą tarcza to bym wziął, a nie będę kupować zegarka z taką tarcza jaka mi się nie podoba przecież Dlatego z tych dwóch wole już tego złotego. I chciałem żeby ktoś w moim imieniu się zapytał na WUS czy ktoś ma tam tego złotego Orient'a, ile czasu, jak się sprawuje pod względem wyglądu i żeby wstawili kilka zdjęć jak wygląda na ręce i ogólne samego zegarka. Szukałem tam i znalazłem tylko temat takiego: KLIK.