No co za bezczelność... Wygląda na to, że admini CW, a teraz Gerlach są nieustannie pod lupą jakichś maniaków. Ale teraz jest już ustawa o stalkingu przecież, tylko policja też musi chcieć coś zrobić
Wyłudzenie byłoby w momencie, w którym ktoś przelałby pieniądze. Dlatego Alamos mówił, że zareagował za szybko, na szczęście dla tego idioty, który to zrobił.
Są już jak nie przymierzając adidas albo inny roleks
Albo jak Biedronka Codziennie niskie ceny Przez lata utwierdzano nas w opinii, że się nie da, że musi kosztować. A okazało się, że się da a ceny nie muszą być z sufitu.
Są już jak nie przymierzając adidas albo inny roleks
Albo jak Biedronka Codziennie niskie ceny Przez lata utwierdzano nas w opinii, że się nie da, że musi kosztować. A okazało się, że się da a ceny nie muszą być z sufitu.
Ojtam ojtam, chinskie zegarki co udaja polskie, to pewnie, ze tanie
Niestety okazało się, że nie ma żadnej grubszej afery
Dwoje "bardzo mądrych" ludzi postanowiło zrobić mi żart, widząc moją aktywność na fb...
Teraz będą mieć wycieczkę do Szczecina, a mówiłem im kiedyś, że przegną pałkę ze swoimi żartami, to nie słuchali
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#73 Wysłany: 2012-02-06, 15:24
Mam nadzieję, że jeszcze nie oświeciłeś owych geniuszy. Nalezałoby zrobić teraz kamienna twarz i spytać np: A co teraz powiedzieć typkom z ABW? Bo wiecie, Gerlach robi jakieś tajne zamówienie rządowe, no i niby mnie jeszcze nie przesłuchiwali formalnie, ale...
Czy coś w tym duchu. Jak potrzeba do dyskretnego pokazania czarnego cayenne z trzena podejrzanymi typami, da się zrobić
Gnoo.
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#74 Wysłany: 2012-02-06, 21:20
Hendrix89 napisał/a:
Niestety okazało się, że nie ma żadnej grubszej afery
Dwoje "bardzo mądrych" ludzi postanowiło zrobić mi żart, widząc moją aktywność na fb...
Teraz będą mieć wycieczkę do Szczecina, a mówiłem im kiedyś, że przegną pałkę ze swoimi żartami, to nie słuchali
Niestety ?!?
Czy tu chodzi o to by były afery czy może lepiej żeby nie było
Na moje lepiej jak nie ma... i oby jedynym problemem Gerlacha było jak ogarnąć do produkcji te wszystkie fajne projekty