Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 2012-02-03, 13:23
fajne! mozne sobie cos ciekawego poskladac, szkoda tylko ze ta miyota droga (~1kpln)
_________________ beceen | ***** ***
sylwek [Usunięty]
#7 Wysłany: 2012-02-03, 18:32
czy ja tam dobrze skumałem,że mozna sobie nawet swój projekt tarczy machnąć i 200 koron się dopłaca,czy o co tam chodzi??? normalnie wieczorem tam chyba się z googlowym tłumaczem zapoznam i spróbuję to rozkminić ,, a korona teraz koło 40 groszy,to w sumie aż tak źle nie wychodziłoby
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#8 Wysłany: 2012-02-03, 20:58
Kumotrzy, jeżeli ktoś się nie domyślił, tam można wybrać język - taka mała flaga (na początku szwedzka) po prawej u góry, obok niej strzałka, po kliknięciu otwiera się lista.
PS. Na tz-uk skąd wziąłem linkę piszą, że te "własne" tarcze nie są najlepsze, ponoć wyglądają jak wydruki komputerowe, kolor nie jest głęboki i granice kolorów nie do końca ostre (gostek z tamtego forum zamówił sobie na próbę samą tarczę i tak ją opisał). Ale inny sobie zamówił zegarek (z fabryczną tarczą) i jest zadowolony.
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2012-02-03, 21:11, w całości zmieniany 3 razy