Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#182 Wysłany: 2012-02-02, 13:17
gratuluje zwyciezcy i tym co glosowali na ten projekt, ale ja chyba odpadam przy tak tradycyjnym wyborze no chyba, ze jakas beta wersja tej beczki mnie zauroczy
_________________ beceen | ***** ***
rot [Usunięty]
#183 Wysłany: 2012-02-02, 13:49
Też gratuluję. I chociaż głosowałem na projekt Damiana to i do maxiowego będę starał się przemóc
Ostatnio zmieniony przez rot 2012-02-02, 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Moje gratulacje, niestety nie mój typ wygrał. Staram się przemóc ale gwarancji powodzenia nie daje. Ze zwycięskiego projektu podoba mi się bezel, jest świetny , nic nie zmieniajcie. Niestety sam bezel to jeszcze nie cały zegarek. Głosowałem na jak się okazało najmniej popularny projekt, co prawda wielkich nadziei sobie nie robiłem, ale nie myślałem że będzie aż tak słabo, pzdr.
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Ja stawiałem na równi projekty Vcorea Erolka i Lumea, ale niestety wystarczająco głosów nie zebrały
Chociaż rozważam mimo wszystko dalszy udział w projekcie
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 226 Skąd: Warszawa
#194 Wysłany: 2012-02-02, 20:55
Maxio graty , co prawda głosowałem na Lume i jego Chinxę ale zobaczy się jaki będzie efekt końcowy - bo teraz to wygrany projekt za klasyczny dla mnie jest
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy