Też dzisiał macałem tego Lorusa w TT. Zegarek faktycznie całkiem duży, ale wydaje się dobrze układać na nadgarstku. Ciekawa koperta, tarcza faktycznie średnio czytelna, ale jako baza do dalszych modów za tę kasę wydaje się być całkiem rozsądną propozycją. Wygląda solidnie jak na swoją cenę. Zmienić mu logo i można wołać za niego trzy razy tyle
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 602 Skąd: Wrocław
#50 Wysłany: 2012-01-31, 18:22
sylwek napisał/a:
co Ty pitolisz??? Orientów jest dużo , a tego mało jeszcze ja wolałbym właśnie Lorusa
w sumie tak po namyśle i obejrzeniu bazarku to poniekąd masz rację, nie Orient - Alpha Multical Date Pointer, która ALAMO sprzedaje w tej cenie jest świetnym wyborem
Oglądałem dzisiaj w TT. Czarna tarcza tragiczna pod względem czytelności. Zegarek jest duży, za duży na garniturowca. Jako EDC też się nie nadaje. Po doświadczeniach z paroma Lorusami będzie łapał mikrorysy od samego patrzenia. W sumie to nie wiem do czego taki zegarek pasuje. Dodatkowo nudny do bólu. Dla mnie totalnie do niczego.
Blaz [Usunięty]
#52 Wysłany: 2012-02-01, 08:53
Według mnie to alternatywa dla MQJa. Wyżej nie podskoczy. Też go w TT oglądałem. Przemogłem się, żeby tam wejść.
maciek [Usunięty]
#53 Wysłany: 2012-02-01, 13:05
Blaz napisał/a:
Według mnie to alternatywa dla MQJa. Wyżej nie podskoczy. Też go w TT oglądałem. Przemogłem się, żeby tam wejść.
a czemu? Leją tam?
Blaz [Usunięty]
#54 Wysłany: 2012-02-01, 13:07
Bardziej rozgarniętych.
maciek [Usunięty]
#55 Wysłany: 2012-02-01, 13:11
nigdy nie byłem, to nie wiem. W sensie w TT nie byłem, a nie bardziej rozgarnięty...
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-02-01, 13:12, w całości zmieniany 1 raz