Pies czy kot?: pies Pomógł: 61 razy Wiek: 44 Dołączył: 20 Lut 2010 Posty: 8913 Skąd: Bełsznica/Lublin
#52 Wysłany: 2012-01-30, 12:51
Nie musi się układać Łukasz, wystarczy że skóra będzie za mocno przelana olejem, albo za słabo. Poza tym dużo zależy od skóry. Widziałem i macałem takie co mają po kilka mm grubości a są jak szmatka miękkie. Tutaj cieńsze w dziurkach wynika z tego że nie ma dalej lica, pasek jest tylko z zakładką na teleskop. I to mnie gryzie. Osobiście nie lubie pasków z licem z jednej strony. Nie wiem taki fetysz Poza tym pasek bardzo Ok, równiutki delikatniejszy przez cieńsze szycie i małe dziurki. Może nie małe, ale mniejsze niź standard. Ja wole zrobić większe do klamry które mam, bo wiem, że będzie go łatwiej rozpiąć.
_________________ FORZA Robert! RK WRT
Blaz [Usunięty]
#53 Wysłany: 2012-01-30, 13:17
nick555 napisał/a:
Nie musi się układać Łukasz, wystarczy że skóra będzie za mocno przelana olejem, albo za słabo.
Pachy, które miałem dotąd, tak się układały. Co - jak napisałeś wyżej - dobrze świadczy o tychże pachorobach.
@Nick
Tru, Na części z dziurkami od wewnętrznej strony zakładka z licem sięga na jakieś 3-4cm, na części z klamrą lico jest na całej długości.
Co ciekawe ta część już bez lica jest w jakiś sposób też wykończona, nie jest to goła surowa "włochata" skora (jest jakby czymś ubita). Ale o szczegóły trzeba by się udać do Pitta.
@Blaz
Pasków, które "zapamiętują" kształt w ten sposób mam bodaj trzy czy cztery.
Ten, dwa od Nicka i Pattini, więc DLA MNIE jest to wartość dodana.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2012-01-30, 21:46, w całości zmieniany 2 razy
Blaz [Usunięty]
#55 Wysłany: 2012-01-30, 21:46
To trzeba stać się paskofilem i zacząć wybierać te lepszejsze.