Wczoraj oglądałem kilka pasków "konkurencyjnych" i w przynajmniej połowie bym ten problem znalazł
BTW chomiś pokaz to grubsze przy uszach cieńsze dalej, najlepiej od spodu, bo bym chciał coś skonsultować ze sobą. Chyba wiem dlaczego Ci się podoba.
BTW II Rozdete panurajowate szlufki nie są złe!
1. Zgadza się, nie tylko twoje paski gubią szerokość. Wspomniałem o nim bo zajmował pierwsze miejsce i z powodu "gubienia" z niego spadł .
2. Porobiem fotki jak tylko wygnam rodzinę z chałpy.
3. Nawet nie wiesz jak się mylisz, zresztą moje paski od Ciebie nie posiadają tego wykwitu szatańskiej pomysłowości. Nie na darmo wymyślono takie szlufki właśnie dla ponurajów.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Blaz [Usunięty]
#34 Wysłany: 2012-01-29, 11:54
Takie szlufki nie są rozdęte. Szerokie na 1-1,5cm są bardzo wygodne. Dla mnie generalnie najważniejsza jednak cecha szlufek to taka, żeby nie były wszywane. 99 procent noszonych pasków uwiera właśnie w punkcje wszywania szlufek.
No tak, co Wy możeta wiedzieć o rozmiarze, same karakany. Nicku to jeszcze jako tako, ale cała reszta nad trawę nie wystaje. Zupełnie nie rozumieta jak to jest łazić z głową w chmurach!!!
Wymiary Pittpacha:
długość: 15cm/9cm
szerokość: 22mm
grubość: część z klamrą - przy uszach 5,5mm przy szlufce 4,5mm
część z dziurkami - przy uszach 5,5mm na końcu 3,5mm
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2012-01-29, 13:45, w całości zmieniany 1 raz