Witam właśnie zdecydowałem się na kolejny chiński zegarek do mojej kolekcji chińczyków jakże skromnej aczkolwiek mam nadzieję że w przyszłości bardzo licznej. Jestem pod dużym wrażeniem zegarków zza tkz. Wielkiego Muru mimo małych niedociągnięć w mojej Alphie Seamasterze odnośnie wykończenia tj. skrzywinego lekko indeksu i loga jestem bardzo usatysfakcjonowany. Na razie oprócz wyżej wymienionej Alphy i TAO Internaional vintage z taką kremową tarczą zapragnąłem całym sobą Parnisa mechanical. Możecie powiedzieć czy w tym przypadku dobry zakup i co możecie powiedzieć o tym mechanizmie.
2 poglądowe zdjęcia w zupełności wystarczą
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-12-01, 09:26, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2011-12-01, 08:59
Odnośnie wyboru modelu na tym werku to jest kwestia indywidualnych upodobań, a sam werk jest to Chińska wersja Unitasa zwana potocznie asianunitasem, bardzo dobrze wykonany werk, możesz kupować go bez obaw.
#11 Wysłany: 2012-01-28, 21:44
prezesso79 napisał/a:
gdzie można kupić i dlaczego tak drogo?
Kupić można TUTAJ KLIK a czemu tak drogo? Pytaj Mr. Longa, właściciela tego bałaganu i producenta zarazem. Jedno jest pewne - Chrystus go opuścił z tą ceną ..
EDYTA: dodam jeszcze, że po zalogowaniu cena nie ulega obniżeniu ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-01-28, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy