#1 Wysłany: 2012-01-27, 21:11 kolejny trudny wybór ;)
Z uwagi na powzięcie ambitnego planu posiadania do 31.12.2012 roku 3/4 zegarków (słownie: trzech/czterech), postanowiłem zanabyć coś nowego, żeby potem miec co sprzedawać.
Zaraz potem pożałowałem tej decyzji... bo sam nie wiem, jaki zegarek miałby to być. chyba wolałbym mechaniczny, ale ładny kwarc pewnie spokojnie mógłby być. Nic garniturowego, rodzaj mojej pracy pozwala na noszenie hardkorów. Chciałbym, żeby to było coś innego niż wszystkie, nieopatrzonego i ciekawego.
Pierwsza myśl...kuna, kupię se ecozillę!
Zawsze mi się podobała... ale na ręku u innych. To jest prawdziwy HC, na pewno inny niż wszystkie. Tylko że jest też strasznie wielki, ma kłopot z paskami, itd.
Generalnie -mieścimy się w max, 1000zł, więcej nie chciałby wydać na zegarek. Idealnie byłoby wydać mniej. Cóż więcej, śmiało proponować, korumpować. Potem najwyżej zrobi się ankietę z kilku zaproponowanych.
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Wielkość jest kwestią względną. Mnie wygodniej nosi się Autozillę na pasku niż Marynę.
Z ciekawości przed momentem porównałem na wadze kuchennej ciężar obu zegarków.
Maryna lżejsza o kilka gramów.
Ekozilla przypuszczam że może być minimalnie lżejsza od Autozilli.
maciek [Usunięty]
#5 Wysłany: 2012-01-27, 21:29
chomior napisał/a:
Ja tam nie rozumiem takich rozterek.
Podoba ci się - kupuj, nie podoba - nie kupuj.
Jedna męska decyzja i zegarek leci .
E. Gdyby się podobał na tyle, że bym kupił, to bym kupił.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#13 Wysłany: 2012-01-27, 21:51
matyr napisał/a:
Taka błyszcząca jak psu jajka podróbka
No właśnie, w Słońcu może oślepiać ..
maciek [Usunięty]
#14 Wysłany: 2012-01-27, 21:54
Tomek napisał/a:
matyr napisał/a:
Taka błyszcząca jak psu jajka podróbka
No właśnie, w Słońcu może oślepiać ..
hmm. Na szczęście się nigdzie nie spieszę, pzreglądam nighthawki, żółwie od kemmnera i ogólnie pasę się możliwością kupna. Jakby na sali był psycholog uzależnień, to zapraszam na PW.