Wiem, że najlepiej byłoby zamówić u naszych paskorobów. Sęk w tym, że podoba mi się to zamykanie. Czy jest szansa dopasować coś do tego zapięcia co nie jest robione z izolacji od kabla?
Bo wszak dopiero na końcu robi się w pasku dziurki.
tara [Usunięty]
#5 Wysłany: 2012-01-26, 11:03
Chodzi oczywiście o tą motylkowa zapinkę. Problem nie w dzurkach tylko w grubości tego paska. Handmejdy raczej grube są, a przez ta zapinke ciężko przepachac oryginalny pasek który jest cienki (max 2mm) i mega sztywny. Samą zapinkę dobrze widać na fotce. Jak widać do się te paski podmieniać tylko, gdzie takie dostać?
W ofercie majfrendów wieje mocno ceratą.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 1717 Skąd: Wlkp
#9 Wysłany: 2012-01-26, 11:54
tara napisał/a:
W uszach 22, w zapince 20
Czyli zapewne te wszystkie Śmiechozaury zwężane będą podchodziły. Ale fucktycznie jakościowo to one szału nie robią. Do tej pory trafiłem tylko jeden taki, którego nie spisałem z przyłożenia na wymianę choć sztywny bardzo jest ....
Wydaję się, że któryś z paskowych majstrów coś z cienkiego materiału musiałby wytworzyć ... ja tam wierzę, że się uda
A co do samej zapinki to z kolei mam taką podobną przy pilocie Big Gray'u .... i tam to prawdziwy łamacz nadgarstka jest
Inne wyjście ... klamrę porządną zapodać i po temacie
_________________ It's better to burn out than to fade away ...
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#10 Wysłany: 2012-01-26, 12:02
Nie aż taki cienki, któryś z kumotrów pisał że ponad 4 mm upchnął, siłą wprawdzie, ale się dało. Za to na pewno musi być zwężany, chyba że ktoś dorwie motylka 24mm.
Próbowałem takie zwyklaki zaadoptować i nie pasuje. Musi być coś przystosowane do szerokich dzurek jak w kalmrach Pre-v, czyli na szeroki bolec, dodatkowo odpowiednio cienke, sztywne i w tym rozmiarze. Ofertę smoków widziałem, ale tam nic nie wygląda nawet na coś co przypomina skórę.