Witam kumotrów!
Udało mnie się trafić takiego oto gagatka - Poljot - 22 kamienie- werk Rodin'owy.
Aktualnie przechodzi przegląd, dostanie nowe plexi i jakiś ładny pasior.
Z tego co znalazłem to powstawały jeszcze przed nazwaniem tej linii Rodina.
Wie ktoś może coś więcej?
Ostatnio zmieniony przez armian 2012-01-17, 15:10, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#3 Wysłany: 2012-01-17, 14:13
Było dokładnie na odwrót,najpierw rodina później poljot.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
armian [Usunięty]
#4 Wysłany: 2012-01-17, 14:22
o! to ciekawa informacja, Rodin spotyka się chyba trochę więcej? stąd też wniosek o kolejności.
Nie jest to chyba aż tak popularna sztuka>?
Ostatnio zmieniony przez armian 2012-01-17, 14:23, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#5 Wysłany: 2012-01-17, 14:40
Bo ten Twój to ogniwo pośrednie między rodiną a deluxem.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#8 Wysłany: 2012-01-17, 16:08
Były Rodiny, potem Poljoty (choc nie wiem, czy równolegle). Szczytową, chyba, konstrukcją na bazie tego (powiedzmy sobie raczej jeszcze niedopracowanego) mechanizmu był ten stalowy Poljot produkowany na eksport. Były też piękne eksprotowe wersje złocone i takie jak Twój, podobne do wcześniejszych Rodinek
Wielkie dziękuje za objaśnienia, datowanie i rozwinięcie linii rodowej Pmwas - poluję na takiego jak twój- ten trafiłem przypadkiem i apetyt rośnie na inne.