ooo ja tutaj widze że koledzy sie kolorkami chwalą to ja też pokaże jednego już niektórzy koledzy widzieli i z niechęcią (nie wiem dlaczego :P) trzymali w ręku, drugi zaś, najnowszy nabytek
Co do czerwonej Rakiety z wiecznym kalendarzem... .. zakochałem się
Robak:
Zakazik pierwsza kalsa - chętnie zgarnę gdybyś się go chciał pozbyć to 2414 czy 2234?
Wostoczek w pięknym stanie super a i rakietka niczego sobie.
P.S
Koledzy czy ja mam "omama" czy na święta wszyscy mają smaka na czerwone zegarki (do mnie właśnie wędruje czerwony wostoczek w pozłocie NOS z tarczą jak u crayzee 'a z postów do których nawiązałem).
Wracając do tematu fuksjowo - sweterkowego, to aż dziwię się, że jeszcze nikt nie przyczepił się do czapki smoka
Bo się boją. Smok jak wiadomo zione ogniem
Swiss : co do tej Pobiedki co ją niektórzy trzymali w rękach, sądzę że największym problemem było dla nich to, czy rzeczywiście posiadasz białogłowę. Bo jeśłi nie - to wicie-rozumicie
Voli : o to samo miałem zapytać! Moim zdaniem tam jest 2234, ale widziałem z 2214 i nie wiem czy tak fabryka dawała, czy po prostu się im dostało od życia ...