#1 Wysłany: 2010-01-01, 15:01 Czy jest na sali lekarz? Kwarcowe wcielenie medicala
Oto, jaka mi się swego czasu trafiła ciekawostka. Wizualnie prezentuje się bardziej, niż świetnie. Niestety, moduł był uszkodzony - udało się go przywrócić do życia, ale nie jestem zbyt z niego zadowolony. Jeśli gdzieś znajdę cały działający 2356, to pewnie w całości go wymienię. Na razie jednak jakoś daje sobie radę... no i cieszy oko
Mogę poratować damską kwarcową górniczą Sławę na 2356 - chodzi choć trzeba by ją poczyścić - załozyłem baterię testową i najpierw stała, po chwili potrząsania sekundnik ruszył, poskakał to do przodu to do tyłu by po kolejnym potrzasaniu od 40 minut pracować ok - bateria "testowa" jest nowa więc zacinanie się na 99% oznacza "wyczyść mnie" (ew. elektronika, która nie widziała baterii pewnie od dekady musiała się troszkę podładować). Mechanizm wygląda identycznie co do budowy ze zdjęciami ze stronki p. Gordona, które pokazał Szymek, jednak płyty nie są pozłacane lecz mają kolor stalowy.
Wybaczcie formę prezentacji zdjęć, ale imageshark dziś ze mną nie chce rozmawiać i wstawiam gdzie popadnie: