Kiedyś zrobimy, ale musicie nam dać troszkę czasu.
Jakoś tak po PZL'ce i tych ORŁACH i DZIKach oczekiwania rosną ... liczę że ta turbinka to już INHouse będzie
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
#201 Wysłany: 2012-01-15, 13:44 turbinka z zatoki
Pany,
jak się odgrażałem przestaję pić piwo i zbieram na turbinkę z zatoki. Ideał to Constantin Durmont ale Minorva też może być. Wiem,że pewnymi firmami są minorva88 i lilalu001232. Zna kto jeszcze jakiegoś pewnego sprzedawce
Licytacja byla chyba zreszta "lipna", wszystkie inne oferty oprocz mojej wygladaja na podstawione.
Co do pierwszych wrazen - bardzo dobrze wykonany. Ale szczegolnie przypadl mi do gustu wskaznik rezerwy chodu - bardzo elegancki, w stylu z poczatku XIX wieku, jak od Bregueta, i jest bardzo precyzyjny, bardzo powoli idzie "do gory" podczas nakrecania, zatrzymuje sie na 50-tce, kiedy zegarek jest nakrecony na 100%. Rezerwa chodu, potwiedzam zdanie ALAMO - u mnie 51 godzin.
@Swedos: oczywiscie, ze pokaze, jak zrobie lepsze zdjecia - trzeba niesc oswiaty kaganek.
Ostatnio zmieniony przez zbyszke 2012-02-11, 19:00, w całości zmieniany 1 raz