Zespół nadzorujący prace przy Limitacji CW 2012 poszukuje dwóch lub trzech grafików zainteresowanych współpracą przy projektowaniu nowego zegarka Made in Poland.
Wstępnie przewidziano gratyfikację, jej charakter i wysokość wymagają jeszcze uzgodnienia wśród osób zainteresowanych udziałem w projekcie.
Zespół zapewnia dostęp do niezbędnych rysunków, warunków technicznych, wybory dokonywane będą na podstawie ankiet.
Zwycięzca będzie autorem zupełnie nowego zegarka, który - po limitacji i z uwzględnieniem zmian ze strony producenta - zostanie wprowadzony na rynek.
Osoby kontaktowe: split, Iks1984, Karolewskiej, dago
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#3 Wysłany: 2012-01-09, 20:49
Dziękuję Towarzyszom z Góry Partii za pomoc z tematem.
Maxio, dzięki, witaj na pokładzie
Miło mi także poinformować, że mam potwierdzenie - i mam nadzieję, że to się nie zmieni - iż drugim, po Maksiu, projektantem będzie Damian, znany na forum którego nie ma jako DMN. Przypomnę, iż miał on bardzo duży udział w projektowaniu limitacji Steinhart dla PL, a finalnie zaprojektował dekiel do tegoż zegarka.
Maile poszły jeszcze w kilka miejsc i czekam na odpowiedzi.