#77 Wysłany: 2012-01-08, 15:06 szukamy drogiego ;) klienta na PZL
Jeśli udzielacie są na forach fotograficznych wklejajcie tam linka do licytacji PZLa.
Wielu fotografów foci samoloty, a kto byłby najlepszym klientem na taki oryginalny szpanerski zegarek w środowisku jak nie dziany fotograf lotniczy.
Sam sznyt mieć taki zacny zegarek w towarzystwie kolegów z branży.
Ja na swoje forum foto sprzętowe dałem linka do aukcji we właściwych watkach.
http://aukcje.wosp.org.pl...php?item=587146
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
To Spinner jest tam Moderacją wszechmocną, nie no osłabłem
kto tak pięknie aukcje PZLa przygotował bo normalnie jak to młodzi mówią wyczes na maxa
ps.
proszę Moderatora o doczepieni wątku do tego głównego o WOŚP
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-08, 16:15, w całości zmieniany 2 razy
kto tak pięknie aukcje PZLa przygotował bo normalnie jak to młodzi mówią wyczes na maxa
Moja skromna osoba spreparowała tekst, koledzy zrobili fotki, cała wiara forumowa na fotki głosowała, dobra dusza aukcję zrobiła w HTML, wahin dał swoje konto, a Blaz wystawi. Czyli można powiedzieć, że wszyscy żeśmy zrobilismy Tak jak wszystko forumowe