Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#16 Wysłany: 2012-01-06, 12:13
Detal. Faktycznie cała subtarczka się wydaje przesunięta. Gdyby to była perspektywa, to powinna być chyba kopnięta w przeciwnym kierunku. Co nie zmienia faktu, że to śmieszny drobiazg i z dumą nosiłbym.
Jak powiedział porucznik, perspektywa oszukiwałaby w drugą stronę. Może się czepiam, ale IMO mocno tandetnie wygląda cała tarcza. Rozumiem ideę MM ale tu ewidentnie ne dołożono starań do pracy nad wyglądem tego elementu zegarka.
Reasumując, jeden z niewielu na tym forum, którego nienosiłbym.
_________________ Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#27 Wysłany: 2012-07-01, 16:57
Nie ukrywam, że też siedzę i próbuję do tego dojść - czy jest to tylko skala 12 minutowa, czy 12 minutowa naniesiona na 30 minutowy chronograf a może 12 godzinna?
Myślę, że za tą cenę jestem w stanie przeboleć takie mankamenty - chrono w zegarku to i tak bardziej gadżet niż coś z czego się normalnie korzysta Poprzednie chroniacze na chińskim valżu stały za jakieś 300$ - te są za ponad połowę mniej, więc imo może być to hit sprzedażowy, a przy okazji fajna baza do forumowego moda np.
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-07-01, 17:56, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#29 Wysłany: 2012-07-01, 17:59
Iks napisał/a:
fajna baza do forumowego moda np.
No właśnie, uwielbiam chrona a w sumie to z nich i tak nie korzystam Zobaczę, czy w końcu zamknę prowadzony projekt w lipcu, jak tak, to pewnie kupię sobie czasoumilacza przed świątecznymi zakupami (choć miałem już nic nie kupować) Pomysł z bazą - GENIALNY!
Edyta:
W środku podejrzewam, że jest ST-1940 z 30 minutowym chrono. Pewnie tylko skala jak to kincycy lubią źle napisana.