Dziczka sobie dokupisz z wolnej ręki seryjny numer ze strony, albo daj znać to ci ten wybrany 'przyblokuję'. Czlowiek nie jest taki coby bliźniemu w jego dylematach nie dopomógł, c'nie Ta Stonka to i do mnie gada - jakoś sie musze z Łukaszem ustawić to se obaj pomacamy to i owo
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Lis 2011 Posty: 556 Skąd: Szczecin
#1475 Wysłany: 2012-01-04, 22:04
Cezary, a tam zaraz wybrednych ... upierdliwych, marudzących, wiecznie niezadowolonych to tak tak, to się zgodzę, ale żeby oni tam wybredni byli to nie załuważyłem
Dziczka sobie dokupisz z wolnej ręki seryjny numer ze strony, albo daj znać to ci ten wybrany 'przyblokuję'. Czlowiek nie jest taki coby bliźniemu w jego dylematach nie dopomógł, c'nie Ta Stonka to i do mnie gada - jakoś sie musze z Łukaszem ustawić to se obaj pomacamy to i owo
SIRLUKE1 napisał/a:
ALAMO dobrze prawisz waść
Konfederacja dilerów ze Szczecina ?? Ale poważnie, wzruszyłem się Panowie , jeszcze nikt, nigdy, nigdzie mi tak nie pomagał w wydaniu kasy
ALAMO, - a jakbym dobrał w późniejszym terminie drugiego bliźniaka to 24 w dziku przyblokujecie? Bo decyzja po otrzymaniu sokoła pewnie zapadnie...
Spoko.
Dopisz sie do listy tylko żeby ci ktos numeru nie jumnął
Pewnie sie złamiesz, bo to są totalnie inne zegarki Prawde mówiąc to mi ciężko wskazać analogię, żeby kolorystyka aż tak odmieniała styl i charakter. Zresztą spytajcie Gryzonia Rozpruwacza, bo ja to malo obiektywny jestem, sie lampie jak sroka w gnat od piątku
Iks1984 napisał/a:
Konfederacja dilerów ze Szczecina ?? Ale poważnie, wzruszyłem się Panowie , jeszcze nikt, nigdy, nigdzie mi tak nie pomagał w wydaniu kasy
Zas Iksu, przecie ty prawie nasz, z Białogardu ... to co mamy krajanowi z malej Ojczyzny nie pomagać w racjonalnym dysponowaniu jego budżetem
Poza tym se MUA wyprasza, gdyż nie jest nijakim dilerem, jeno skromnym producentem
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-01-04, 22:19, w całości zmieniany 2 razy
Iks1984, - nie zapomnij kto zaczął. A ja z melepetami ze szczecina nic wspólnego nie mam
Twoje zdrowie
ALAMO napisał/a:
Zas Iksu, przecie ty prawie nasz, z Białogardu ... to co mamy krajanowi z malej Ojczyzny nie pomagać w racjonalnym dysponowaniu jego budżetem
Poza tym se MUA wyprasza, gdyż nie jest nijakim dilerem, jeno skromnym producentem
i wasze też , może my by jakiś mityng Zachodniopomorski zorganizowali jak już śniegi stopnieją i lody na Odrze puszczą ?
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-04, 23:28, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#1483 Wysłany: 2012-01-04, 23:22
SIRLUKE1 napisał/a:
A strixowi to chyba dobrą książkę wiszę
Spoko - jak Ci zejda ze 3 oceany gmt to puscisz mi Marine II Roman za pol ceny i bedzie git ... wczoraj miales juz PW przez chwile, ale nie zdazyles przeczytac Musze przemyslec jeszcze jego gabaryty - chcialbym zeby byl podkoszulowy, ale przy moich 16.5 mocno sie obawawiam tych 14,2 mm wysokosci i 52 lug2lug przy slabo profilowanych uszach