To może odkopię troszku, bo mam chyba ten sam wzrokowy niedowład co kolega.
Klikając ikonę "profil" na górze strony widzę tylko szczegóły konta - milion pińćset opcji do ustawienia ale nigdzie nie ma zgrabnego podsumowania konta z ilością postów, reputacją itp. (takiego jakie się widzi po kliknięciu w nazwę użytkownika w szukaniu).
A ten przycisk szybkiego sprawdzenia swoich postów jest co prawda na górze po prawej ale jest widoczny tylko z poziomu strony głównej, gdy przeglądam podfora tego przycisku niestety nie ma.
kufa, ale obiciach ...... ale nie......... cofam.........żaden obciach, przycisk się po prostu nie rzuca w oczy, powinien być czerwony, czcionka 26, bold, caps i najlepiej biegające mrówki na ramce.... dżizas co za kiepawe forum
_________________ Za mało łapek, za mało...
Blaz [Usunięty]
#81 Wysłany: 2012-01-04, 09:19
Czerwony nie, bo dla modów i adminów. Ale fjuksowy jak najbardziej.
No, wybitnie się Mendy nie rozpisywały... A mógł być taki piękny szpam na kilkadziesiąt stron, jakby każdy oznajmiał czy na jego przeglądarce chodzi, czy też nie...
Ja na FF (3 różne wersje na trzech kompach) też nie mam
bow napisał/a:
No, wybitnie się Mendy nie rozpisywały... A mógł być taki piękny szpam na kilkadziesiąt stron, jakby każdy oznajmiał czy na jego przeglądarce chodzi, czy też nie...
Jeszcze nic straconego imo
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-01-04, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ