Wybor dokonany ->MARINE CHRONOMETER II cyfry rzymskie.
Świetny wybór. GRATKI !. Zegarek wybornie się prezentuje na zdjęciach.
Szkoda, że on taki duży 44mm aż bo od dawna mi się ... "bym nosił"
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-03, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Za krokodylami rowniez nie przepadam, wiadomo, rzecz gustu
Myslalem o jakims brazowym, nawet wchodzacym lekko w zoltawy wiec ten jest jak nabardziej odpowiedni: http://www.steinhart-zega...2923134a32a.jpg
Nadgarstek mam 18 cm, grubosc paska 4,5mm, srednica koperty 44mm, jaka wiec dlugosc paska mi zasugerujecie?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Lis 2011 Posty: 556 Skąd: Szczecin
#27 Wysłany: 2012-01-03, 20:32
Tomek mam wszystko
Niestety z zegarkami od Guntera jest tak, że nie można się sugerować zdjęciami pasków, bo zdarza się, rzadko, ale się zdarza, że zegarki przychodzą z innymi paskami
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#28 Wysłany: 2012-01-03, 21:20
SIRLUKE1 napisał/a:
.... że nie można się sugerować zdjęciami pasków, ...
Wiem coś o tym, dwa paski już do niego wróciły, bo kolory w realu były zupełnie inne, jak na fotach Chodziło Ci o co innego, z mojej strony taki mały OT .
Ten pasek od arabskiej Marinki mam, to dla mnie mistrzostwo świata, jeśli ktoś lubi takie klimaty.
Skoro rzymska jest na tym pokazanym przez Ciebie, brałbym kroko pokazane przez Santino lub ten, który jest przy arabskiej.