No to ten... Eeee... Wygrzebalem jakies bieda-klamry (zakupy mi sie szykuja niedlugo, prawde mowiac to chyba nawet bardzo niedlugo, juz strone odpowiednia otwarlem ) i cyknalem pare fotek na szybko, Big-i-Small-Mak
A ja się przyznam, że miałem Blue Big Maka przez weekend i odesłałem No rozczarował na żywca Tak się napaliłem po tych fotkach, a na żywca ten granat taki granatowy jakiś Trzeba będzie teraz czarnucha przetestować
A ja się przyznam, że miałem Blue Big Maka przez weekend i odesłałem No rozczarował na żywca Tak się napaliłem po tych fotkach, a na żywca ten granat taki granatowy jakiś Trzeba będzie teraz czarnucha przetestować
Zwykłe pre-V. Mówiąc szczerze to nie wiem czy tu pasują, ale Ty je ubierasz i przebierasz.
Owszem.
Oczekiwales, ze beda mialy logo panurajowe?
Sa bardzo solidne, mniej wiecej o polowe grubsze np. od tych, ktore sa w Rudolfowych podrobkach, ktorymi diluje (a mam ze cztery czy piec, to se moge porownac na zywca).
IMO pasuja jak najbardziej, a widze, ze rozniez ludzie o rozwinietym zmysle estetyki sa podobnego zdania, wiec na opinie melepetow z przerazajacymi brakami w tym zakresie nie bede zwracal uwagi