No jasne, ze i w zurku i w grochowce, tylko Blaz musi o jakims innym chyba pisac, bo mi sie po tym zwyklm widzenie nie zmienialo
Tak laze z tymi zegarkami i laze, i "pacze", i mimo, ze kajdanki mi sie bardzo podobaja tak do dziurawca, jak i 24h, to fajnie wygladaja na tych paskach.
Aha, a Citek sporo zyskuje na reku na tym parciaku.
No jasne, ze i w zurku i w grochowce, tylko Blaz musi o jakims innym chyba pisac, bo mi sie po tym zwyklm widzenie nie zmienialo
Ja wdychałem.
A może tak wsadzisz je na takie porządne, męskie pachy?
No wlasnie czytam, ze cos chyba wdychales...
Ty widzisz, co to za zegarki sa? I przecietna srednice? Jakie "meskie pachy"...?
Te co sa, to sa akurat wystarczajaco "meskie" - ostatnio ogladalem zdjecia spadochroniarzy z Krety, zegarki wielkosci Citka to tam ma wiekszosc, niektorzy troche wieksze, jak biala piatka.
To sa prawdziwe meskie zegarki, takie na prawdziwa wojne
Ale nato i materiałowych pasków jakoś nie trawię...
A tam, fajne sa
Zwlaszcza latem, jak jest powyzej 35 stopni.
Ale wlasnie siegam po widelki, coby troche poprzebierac jeszcze - Citek i piatka aviator beda przebierane, jedno idzie na przeciagany skorzany, drugie na skorke.