Dla wszystkich, którzy posiadają telefon z androidem polecam taką aplikację
http://www.appbrain.com/a...ereIsMyPackage.
Obsługuje 12 firm przewozowych i może być pomocna czasami jak się bardzo czeka na paczkę a jest się poza dostępem do komputera
Pomógł: 7 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 1308 Skąd: Zakamuflowana Opcja
#23 Wysłany: 2012-01-05, 00:12
A ja odkryłem, że moja przesyłka od Dajiwatch dotarła pod zupełnie inny adres w Polsce, niż podałem...tzn. tracking Poczty pokazuje, że została doręczona w Komornikach 1
Mieliście już takie przypadki? Najlepsze, że drugi zegarek od Daji zupełnie nie jest pokazywany przez tracking - ani w HK ani w PL. Może majfriend pomylił numery przesyłek? Tak czy owak napisałem już do niego, zobaczymy co odpowie, ale to nie napawa optymizmem...
Pomógł: 7 razy Wiek: 53 Dołączył: 28 Mar 2011 Posty: 1308 Skąd: Zakamuflowana Opcja
#26 Wysłany: 2012-01-05, 07:37
Santino, wiesz może kto dostał to czego nie zamawiał? Może udałoby się wyjaśnić sprawę.
Zamawiałem dwa zegarki z promocji "Crazy to buy" w Dajiwatch.
Jeden to Marina Militare 44mm z małą sekundą. Dopłaciłem za łąbędzią szyję i w sumie wyszło 60$. Trackingu na niego nie ma - nawet na stronie HK. Tak, jakby w ogóle nie wyszedł od daji. Taki opis:
44MM Marina Militare black sandwich Dial Mechanical Watch
strap:75/115 Brown ; glass:mineral glass ; movement Asia 6497 swan neck US+7 (Plus $ 7 USD)
Drugi to Parnis pilot z małą sekundą na 6498 na brązowym standardowym pasku, za 55$. Taki opis:
44mm Parnis black dial Special @6 MECHANICAL Watch 6498
Strap Brown
Ten właśnie został dostarczony w Komornikach 1, zamiast w Rybniku.
Parnisa Pilota z"krzywymi indeksami" i Militarną Marynę.
Już nawet odpisał na mojego maila że bardzo mnie przeprasza za nieporozumienie i prosi o odesłanie zegarów do niego na jego koszt (i tu pytanie czy nasza poczta obsługuje taką opcję, bo nigdy z niej nie korzystałem )
W ramach zadośćuczynienia zostałem podobno apgrejtowany do VIP'a i mam mieć lepsze ceny - i to jest zdecydowanie OK
Niestety już odesłałem Trza było się wcześniej odezwać. Może by się zgodził na wysłanie wewnątrz kraju i byłoby po sprawie. A tak pewnie jeszcze trochę poczekasz.