#1 Wysłany: 2011-12-25, 18:28 Pasek do niebieskiego Mako
Jest na forum temat z doborem paska do Big Mako. A ja tym razem chciałem Was zapytać o radę co można założyć do zwykłego Mako. O ile z czarnym jest mniejszy problem, to jego niebieski brat jest cięższy do ubrania.
Chciałbym aby to raczej był pasek. Chociaż i nie eliminuje nato.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#2 Wysłany: 2011-12-25, 19:57
Ponieważ sam zastanawiam się nad kupnem orienta na bank też będę szukał paska. Wstępnie uważam, że na nato będzie wyglądał najlepiej. W opcji myślałem jeszcze o maratacu z niebieskim przeszyciem. Do zegarka jednak na bank będzie kupione nato (oczywiście po kliknięciu w styczniu jednego z orientów) a jak nie podejdzie poszukam paska.
#3 Wysłany: 2011-12-25, 20:21 Re: Pasek do niebieskiego Mako
Buczo napisał/a:
Jest na forum temat z doborem paska do Big Mako. A ja tym razem chciałem Was zapytać o radę co można założyć do zwykłego Mako. O ile z czarnym jest mniejszy problem, to jego niebieski brat jest cięższy do ubrania.
A guma nic do Ciebie nie mowi?
Niebieskiego malucha od poczatku mialem na gumie, swietnie sie nosilo (teraz duzy jest na tej gumie), do cyferblatu swietnie IMO pasuja delfinki
Pepsi calkiem mi sie podoba na czerwono-czarnym NATO...
#4 Wysłany: 2011-12-25, 20:34 Re: Pasek do niebieskiego Mako
rybak napisał/a:
Buczo napisał/a:
A guma nic do Ciebie nie mowi?
Niebieskiego malucha od poczatku mialem na gumie, swietnie sie nosilo (teraz duzy jest na tej gumie), do cyferblatu swietnie IMO pasuja delfinki
Pepsi calkiem mi sie podoba na czerwono-czarnym NATO...
dla mnie bomba, nie wiem czy oblukałeś ten temat który podlinkowałem, ktoś tam proponował jeszcze taki pasek: Można by poszukać czegoś w podobie u nas w kraju
A dej no lineczkę do tego Diloya
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-27, 21:05, w całości zmieniany 1 raz