Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#32 Wysłany: 2011-12-21, 12:03
Widziałem te paski u innego sprzedawcy gdzieś na Zatoce. Miałem je nawet w obserwowanych. Były też nieco inne zdjęcia, na których było widać takie białe "coś" jako wypełniacz w środku. Zapachniało mi to nieco Redą S-23 i odpuściłem. Paski wyglądają na grube, w okolicy 4-5mm a szew wskazuje na to, iż w środku jest wypełniacz z gąbki lub czegoś innego dość miękkiego (ściągnięty szew). Nie szedłbym tą drogą. Na focie wyglądają ok - w rzeczywistości to imo badziew z cienkiej warstwy skóry.
Kup Riosa, będziesz zadowolony Mam go z klamrą Pre-V, da się założyć bez problemu.
EDYTA 2: grubość tego paska z linku jest w opisie aukcji:
Cytat:
Thickness: approximately 5 mm
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-12-21, 12:05, w całości zmieniany 2 razy
maciek [Usunięty]
#33 Wysłany: 2011-12-21, 12:15
Tomek napisał/a:
Widziałem te paski u innego sprzedawcy gdzieś na Zatoce. Miałem je nawet w obserwowanych. Były też nieco inne zdjęcia, na których było widać takie białe "coś" jako wypełniacz w środku. Zapachniało mi to nieco Redą S-23 i odpuściłem. Paski wyglądają na grube, w okolicy 4-5mm a szew wskazuje na to, iż w środku jest wypełniacz z gąbki lub czegoś innego dość miękkiego (ściągnięty szew). Nie szedłbym tą drogą. Na focie wyglądają ok - w rzeczywistości to imo badziew z cienkiej warstwy skóry.
Kup Riosa, będziesz zadowolony Mam go z klamrą Pre-V, da się założyć bez problemu.
EDYTA 2: grubość tego paska z linku jest w opisie aukcji:
Cytat:
Thickness: approximately 5 mm
że w opisie jest, to ja wiem. Ale skoro mówisz, że zajeżdza gąbczastą redą... to to jest katastrofa. Z tym większą uwagą kontynuuję zatem korespondecję z nickiem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#34 Wysłany: 2011-12-21, 12:20
Zwróć uwagę na zawinięte brzegi przy szwie. Albo jest on bardzo ściągnięty (czego ze zdjęcia wnosić nie można), albo w środku siedzi b. miękkie wypełnienie pokryte cienką warstwą skóry.
maciek [Usunięty]
#35 Wysłany: 2011-12-21, 12:26
widziałem to, kurcze myślałem, że tak mocno tą skórę złapali...
EDYTA: No i po sprawie, nick zajął się wszystkim.
Taki będzie z kremową nitką.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-12-21, 12:51, w całości zmieniany 1 raz