Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#125 Wysłany: 2010-09-07, 11:36
Robert i Łukasz , ponieważ wy macie szemrane konszachty z Fredem to mu napiszcie że jest taki jeden co mu zrobi projekt za gratis, mówię śmiertelnie poważnie.
proszę o opinię
podziękować uprzejmie z poradę
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez 2011-12-19, 21:20, w całości zmieniany 6 razy
Dziękuje MODowi za przeniesienie we właściwe miejsce (jeszcze tu nie zaglądałem nawet)
przy cenie zera zbrakło, ale skorygowałem na właściwą
I jak Panowie taki cudak , jako jeden z trzech ?
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Blaz [Usunięty]
#135 Wysłany: 2011-12-19, 21:26
Anchor na początku nie robił dobrego wrażenia. Ale teraz, gdy są zdjęcia w realu, to widać, że fajny byłby na EDC. Ja bym kupił.